Activati-va geniul!

V-ati intrebat vreodata de unde vine creativitatea? Cum reusesc unii sa genereze idei geniale care sa le schimbe viata iar altii continua sa se zbata in monotonia si banalul vietii de zi cu zi? Avem la indemana cel mai puternic instrument mental care sa ne ajute sa rezolvam orice problema, sa depasim orice obstacol si sa ne indeplinim orice obiectiv insa nu stim sa-l folosim. De-a lungul timpului a fost denumit in multe feluri insa denumirea pe care o stim si astazi a fost data de celebrul psihanalist austriac Carl Jung, si anume "gandirea supraconstienta".
Gandirea supraconstienta este sursa tuturor exemplelor de creativitate pura. A fost folosita de toti marii inventatori, scriitori sau compozitori ai secolelor trecute si inca "produce miracole" si in ziua de astazi. Nu este greu de folosit, trebuie doar sa stii cum si, spre norocul nostru, exista nenumarati "specialisti" care ne pun la dispozitie secretul acestei minunate surse de creativitate.
Desi va poate parea ciudat, gandirea supraconstienta actioneaza cel mai bine asupra unei probleme atunci cand nu ne gandim la ea. Afirmatia poate fi verificata printr-un test simplu. Alegeti o problema cu care va confruntati de ceva vreme. Adunati toate informatiile despre ea care va pot ajuta sa o rezolvati si incercati sa o rezolvati intr-un mod constient. Daca nu reusiti, lasati totul la o parte. Deconectati-va complet de la problema. Faceti altceva. In timp ce veti desfasura alte activitati gandirea supraconstienta va lucra inca la problema, accesand fiecare informatie stocata in subconstient. Iar cand veti reveni asupra problemei peste cateva ore, zile sau saptamani, aceasta va va furniza rezolvarea. Nu este exclus chiar sa va treziti intr-o dimineata cu rezolvarea in minte. Notati-o pe o foaie si apucati-va de ea. Cu siguranta este cea corecta.
Este o metoda extraordinara de a gasi rezolvare la orice problema, insa, partea frumoasa abia incepe. Urmeaza un plan in zece pasi care va va ajuta sa va indepliniti orice obiectiv va fixati. Fiti pe faza!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Contact

"Factorul Einstein" - Win Wenger & Richard Poe

Strategia creativa numarul 1 - Sa stii cum sa vezi lucrurile